ScreenBeam Conference: De beste keuze voor de hybride kantooromgeving

ScreenBeam Conference biedt BYOM met video ondersteuning

Kantoren zijn samenwerkplekken geworden. Zowel face-to-face als op afstand.  Om de hybride werknemers succesvol te laten werken, is technologie nodig die flexibel en gebruiksvriendelijk is en die iedereen een gelijkwaardige vergaderervaring biedt.

ScreenBeam Conference biedt die technologie. ScreenBeam Conference biedt flexibele en eenvoudige BYOM met agnostische ondersteuning voor videoconferentietools en contactloze draadloze weergave.

Het gebruik van ScreenBeam Conference is kinderlijk eenvoudig:
1. Maak connectie met de ScreenBeam ScreenBeam-ontvanger
2. Maak automatisch draadloze verbinding met de gewenste bronnen (camera, microfoon, speakers)
3. Start de vergadering met de gewenste webconferentie-service

De ScreenBeam Flex en de ScreenBeam 1100P zijn een zeer goed en commercieel interessant alternatief voor bijvoorbeeld de Barco ClickShare. We laten het je graag zien!

De drie belangrijkste voordelen van ScreenBeam Conference

  1. Uitmuntende prestaties - De unieke benadering van ScreenBeam voor conferenties vermindert de procesbelasting op het systeem van de gebruiker en zorgt voor een soepelere en meer betrouwbare conferentie-ervaring.
  2. Kostenbesparingen - In tegenstelling tot Barco ClickShare Conference , is ScreenBeam Conference software gratis wanneer deze gebruikt wordt in combinatie met de ScreenBeam 1100 Plus. Gebruikers hoeven nooit onderhoudskosten te betalen voor de 1100 Plus.
  3. Contactloos platform - Geen dongle nodig! ScreenBeam Conference verbindt gebruikers draadloos met het display en USB AV-randapparatuur vanaf hun eigen toestel. Gebruikers krijgen een volledig contactloze ervaring zonder dongles, knoppen, kabels en controlesystemen.