PHILIPS WIJST APLUSK AAN ALS BENELUX DISTRIBUTEUR VAN ZIJN PROFESSIONELE DISPLAYS

AplusK Philips Professionele Displays Distributeur

Goed nieuws voor u! Aplusk is benoemd tot Benelux distributeur van de professionele beeldscherm oplossingen van Philips. Displays die speciaal ontwikkeld zijn voor uiteenlopende zakelijke en narrowcasting toepassingen. Met Philips hebben wij opnieuw een sterk A-merk binnen onze gelederen waarmee we u volop commerciële en technische mogelijkheden bieden.

Geïntegreerde ICT technologie

Met een assortiment variërend van stand-alone tot videowall en multi-touch schermen én beelddiagonalen tussen de 32 en 98 inch biedt Philips voor uiteenlopende toepassingen altijd een passend aanbod. Maar vooral de verregaande geïntegreerde ICT technologie in de Philips digital signage productserie is echt een grote toegevoegde waarde. Denk aan cloud beheer dankzij een geïntegreerde HTML5 browser op basis van Android en standaard gratis gebruiksvriendelijke content management software. Features waar volop behoefte aan is en waar u met de Philips professionele displays uitstekend in kunt voorzien.”

Bekijk hier de Philips producten.

Volledig getraind

AplusK is inmiddels volledig getraind in het aanbieden van de Philips professional displays en uitstekend in staat resellers zowel op technisch als commercieel gebied volledig te ondersteunen in het aanbieden van de Philips oplossingen.

Bezoek Philips op de ISE

Graag verwelkomen we u op de Philips stand op de ISE in Amsterdam. Maak kennis met de uitgebreide line-up professionele displays en ontdek hoe deze oplossingen volop nieuwe zakelijke kansen bieden.

De ISE is van 7 t/m 10 februari in de RAI in Amsterdam. U vindt Philips in hal 10 stand K136. Vergeet niet om u te registreren voor gratis toegang. Gebruik de code 83022.