Philips schittert met duurzame innovatie en award-winnende technologieën

ISE 2024 Philips

Een betere start van de ISE 2024 kan Philips zich niet wensen. Meteen bij aanvang van de beurs ontvingen ze de "Sustainability Innovation of the Year award" van AV News, een kers op de taart voor alle inspanningen die Philips heeft gedaan op het gebied van duurzaamheid. Dit is iets wat we al sterk zagen tijdens de vorige ISE en wat nu opnieuw centraal staat.

Een van de nieuwe producten op de Philips-stand is de QE-lijn, met modellen van 50, 55 en 65 inch. Het laatste model heeft zelfs energielabel C, wat het de allerzuinigste in zijn klasse maakt. Ook heeft het vorig jaar geïntroduceerde Philips 25 inch Tableaux-scherm, met E-Ink-technologie, bijgedragen aan het winnen van deze award. Dit scherm heeft inmiddels zeven awards ontvangen als meest innovatieve product. Het is dus logisch dat Philips dit jaar ook met 13 en 32 inch modellen komt.

Natuurlijk zijn er ook nog volop ontwikkelingen op het gebied van display en LED. Benieuwd naar wat je dit jaar van deze displaygigant kunt verwachten? Koen Vroomen en Rutger Karelse nemen je in deze video graag mee over de Philips-stand.