ISE 2019 - Samsung introduceert een nieuwe generatie 8K beeldkwaliteit

Samsung ISE 2019 AplusK

Net als voorgaande jaren bevindt de Samsung stand zich in het atrium van de Amsterdam Rai. Al is “stand” in het geval van Samsung een behoorlijk understatement, aangezien deze display gigant geheel hal 4 in beslag neemt en maar liefst over drie verdiepingen de nieuwste noviteiten presenteert op display gebied. AplusK was vandaag te gast bij Samsung en maakte hiervan een videoverslag.  

8K met upscaling technologie

Samsung legt dit jaar duidelijk de focus op 8K technologie met onder andere The Wall in 8K en 8K HDR technologie voor LED signage. Samsung combineert de uitzonderlijk hoge resolutie met kunstmatige intelligentie upscaling. De AI opschalingstechnologie in commerciële displays zorgt voor een ongelooflijke aantrekkingskracht. Terwijl content produceren niet in een hogere resolutie nodig is. Waardoor de kosten voor het creëren van content ook niet toenemen.

Dubbelzijdig display voor retail toepassingen

Ook lanceerde Samsung op de ISE zijn semi-outdoor OMN/OMN-D-serie. De OMN-D-serie is een dubbelzijdig display waarmee gelijktijdig in de etalage als in de winkel content kan worden getoond. Deze in-window displays zijn beschikbaar in zowel 46 als 55 inch formaatmaat en bieden winkels een opvallende display oplossing met levendige en heldere inhoud en een uitstekende zichtbaarheid. Zelfs in direct zonlicht, met 4.000 nit helderheid en een contrast ratio van 5.000:1. Compleet in een slanke, moderne behuizing.

Met eigen ogen de oplossingen van Samsung bekijken? De ISE vindt plaats t/m 8 februari.