Samsung FLiP nu ook in 65 inch én met extra features

Samsung FLiP 65 inch

Voortbordurend op het succes van de Samsung FLiP komt Samsung nu met de tweede generatie digitale flipover. Een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken digitale flipchart voor elke vergaderomgeving.

Het grotere 65 inch scherm vergroot de bruikbaarheid van het scherm terwijl tal van nieuwe functie de FLiP een volledig interactief whiteboard maken. Uiteraard met behoud van zijn veelgeprezen eenvoud in gebruik. Met de nieuwe generatie FLiP kunnen teams nog slimmer, sneller en beter werken.

Nieuwe features…

  • Annotation On – De mogelijkheid om te schrijven op iedere type content zonder dat dit van invloed is op de oorspronkelijke laag.
  • Brush Mode – De brush modus herkent een breed scala aan penseeldiktes, zodat gebruikers kunnen tekenen met hetzelfde zachte gevoel als een echte kwast.
  • Water & oil painting modes – Werk met verschillende stijlen en texturen. Waarbij je zelfs je eigen kleuren kunt mengen.
  • Remote Management – Verbeterde gecentraliseerd beheer met onder andere auto save, auto on, auto off, beheer proxyserverinstellingen en het op afstand beheren van bestanden.

Ook de 55 inch voorzien van aantal nieuwe features

De 55 inch Samsung FLiP (WM55H) heeft ook een upgrade gekregen en is voortaan standaard voorzien van Annotation on en heeft verbeterde features voor het op afstand beheren van de Samsung FLiP.

Bekijk de Samsung FLiP brochure

Demomogelijkheden voor resellers

Wij zijn opnieuw enthousiast over de Samsung FLiP. Deze digitale flipover is geschikt voor iedere gebruiker zonder technische ondersteuning nodig te hebben. Iets waar zowel facilitair beheerders als gebruikers erg blij van worden. We kijken er dan ook naar uit om je de nieuwe FLiP te demonstreren zodat jij en je klanten zo snel mogelijk de vruchten kunnen plukken van dit schitterende product. Bel je AplusK voor een afspraak; 088 - 7000.800 of mail naar [email protected].