Maak kennis met het nieuwste merk in het AplusK assortiment; Humly

Humly nieuw in het AplusK assortiment

Ook Humly, nieuwkomer in het AplusK assortiment, was op de ISE vertegenwoordigd. Een samenwerking waar we erg blij mee zijn en veel van verwachten. Mooi om te zien dat meteen op de ISE een aantal mooie ontwikkelingen werden gepresenteerd op het gebied van roombooking, deskbooking, visitor management en wayfinding.

Een van deze oplossingen is de PoE- en Desk Control-functie van het desk booking device. De accessoire bevat een ethernetpoort voor PoE-voeding en een aparte bekabelde verbinding voor het regelen van bureau-posities, die afzonderlijk of samen kunnen worden ingeschakeld. Die bureaucontrolefunctie is vooral krachtig op de moderne werkplek, omdat de hoogtevoorkeuren van elke werknemer kunnen worden opgeslagen. Bij het reserveren past het systeem automatisch de hoogte van het bureau aan naar de voorkeurspositie van de gebruiker, en deze gewenste positie wordt onthouden voor elke aangesloten deskGebruikers kunnen ook handmatig de hoogte van bureaus aanpassen voor andere zit- en sta-posities, indien nodig.

Bovendien kunnen integrators en techmanagers met toegang tot het Humly Control Panel nu gegevens en statistieken verzamelen met betrekking tot het gebruik van kamers en bureaus, wat nog krachtiger wordt in combinatie met de ingebouwde aanwezigheidsdetectie van het boekingsapparaat of de nieuwe externe sensor.

Maak kennis met dit mooie merk. Bekijk hier de video.