Evoko tilt workplace management oplossingen naar een hoger niveau

Evoko tilt workplace management oplossingen naar een hoger niveau

Ook Evoko blijft aan de weg timmeren op het gebied van Workplace Management. Waar Evoko altijd al sterk was in Room Management zijn met de Evoko Naso nu ook Desk Booking en Visitor Management naar een hoger niveau getild. Zo introduceert Evoko de Kleeo Desk Manager, een slim deskbooking apparaat met sensor die duidelijk aangeeft wat de status van een werkplek is én via een mobiele app of MS Outlook geboekt kan worden.

Evoko toont op de ISE de bestaande oplossingen verder doorontwikkeld te hebben. Daardoor weten ze een hele complete oplossing te bieden voor zowel grote als kleine organisatie. Inclusief hosting en compleet schaalbaar.

Een andere bijzondere ontwikkeling is de SMS Peggy, een mobiele floorstand die modulair is aan te passen op de behoefte van de klant. Het slim ontworpen paneel is uit te rusten met een display, whiteboard, camera, soundbar, maar ook met plankjes, opbergvakjes en koffie- en theevoorzieningen. Het minimalistische Scandinavische design past perfect in iedere omgeving.

Bekijk de oplossingen van Evoko snel in onze video!